Miłość jest piękna, pełna niezwykłych i wyjątkowych momentów. Walentynki przypadające w najbliższy piątek są idealną okazją aby osoba, którą kochamy poczuła jak wiele dla nas znaczy.
Przez żołądek do serca – prawda stara jak świat. Dla wielu osób romantyczna kolacja to obowiązkowy punkt w celebracji święta zakochanych. Warto jednak wybrać coś oryginalnego, coś co jest na co dzień niedostępne.
Z taką propozycją wychodzi na przeciw Ostoja – Hotel i Restauracja w Bobowej, organizując 14 lutego br. o godzinie 19 kolację degustacyjną dedykowaną wszystkim, którzy chcieliby celebrować Walentynki. Autorem wszystkich dań będzie sam szef kuchni Restauracji OSTOJA – Krzysztof Wronka z zespołem. Wyselekcjonowane smaki, podane z dbałością o najmniejsze szczegóły sprawią, że poczujemy się nie tylko wyjątkowo ale również ekskluzywnie. Nie codziennie jemy 5-daniową kolację, której wstępem jest amouse bouche. Szczegółowe menu znajdziecie poniżej.
Wybierając ofertę Ostoja Hotel & Restaurant możecie być pewni, że traficie do miejsce, gdzie żyje się miłością do kuchni, a Wasi towarzysze poczują na własnej skórze jak trafia się przez żołądek do serca. Rezerwacja stolików pod numerem 18 351 41 69. Dla przypomnienia kolacja odbędzie się 14 lutego br. o godzinie 19 (Bobowa, ul. Grunwaldzka 78)